ONZE LEraren

profiel_Bo Ra

Bo Ra Kim

Leraar / Operations

cropped-cropped-cropped-Taekwon-Mudo-HTA-Logo-Transparent-Background-512x512-1.png

Bo-En Kim

Leraar

Bo Ra Kim
Bo Ra KimLeraar & Operations
Read More
" Mijn taekwondo achtergrond vormt een waardevolle toevoeging in mijn gymnastiekles op school. Ik weet uit eigen ervaring en ook die van leerlingen, dat wanneer je goed in je lichaam zit en rust hebt in je hoofd, hart en lijf, je veel beter kunt focussen en reageren. "
Casper van Wijk
Casper van WijkLeraar
Read More
" Ik vind het een hele eer en les te mogen geven in Koreaanse vechtkunsten, dat ik deze vechtkunsten uit mag dragen. En om daar jongere mensen op te leiden. Dat vind ik heel mooi om te doen. "
Roel van Alphen
Roel van AlphenLeraar
Read More
" Ik merk dat ik me steeds beter voelde na een training; ik voelde me fit, voldaan en een blij mens. De stijl van Grootmeester, waarbij je traint met volledige toewijding en volharding, wilde ik ook overbrengen aan jonge mensen. "
Okke Gerritsen
Okke GerritsenLeraar
Read More
" Wat mij drijft als ik lesgeef, is dat ik kinderen, jeugd en volwassenen wil inspireren. Ik wil ze laten ervaren wat Taekwondo en onze manier van trainen allemaal kan opleveren. Het gaat daarbij niet om hoe ‘goed’ je bent maar om hoe goed je je best doet. "
Anna van Spanje
Anna van SpanjeLeraar
Read More
" Ik vind het heel erg mooi om mijn leerlingen zien te ontwikkelen. Je ziet ze op het fysieke vlak leniger of sterker worden. Op het mentale vlak zie je ze bijvoorbeeld veel meer zelfvertrouwen krijgen. "
Previous
Next