Almere Tussen de Vaarten, Hwarang Mudowon, Andy Warholstraat 23, 1328 LA Almere (036-5340734 / 06-33772117)

Taekwondo en vitaliteit

voor volwassenen (18 jaar en ouder)

Taekwondo voor Volwassenen

Taekwondo training voor mentale en fysieke vitaliteit. De training voor deze groep is gericht op het vergroten van de conditie, verbeteren van een correcte houding en het bevorderen van uw innerlijke rust.

Door een combinatie van explosieve en meditatieve oefeningen heeft u de mogelijkheid om aan uw conditie en vitaliteit te werken. Op een korte termijn voelt u het effect dat u tot ultieme ontspanning komt na intensieve training. Op lange termijn zult u merken dat u steeds fitter voelt en plezier gaat beleven van trainingen doordat u steeds behendiger wordt.

U leert totale facetten van taekwondo, zoals:

Beleef het zelf!

Vraag een proefles aan en train een les met ons mee.
Zo kun je de sfeer helemaal zelf proeven. We hopen je graag een keertje te zien.

Training voor iedereen!

Door diversiteit binnen de groep, qua leeftijd, sekse en culturen, heerst er een ontspannen sfeer met een positieve uitwerking op de groep en het individu. De trainingen worden gedifferentieerd aangeboden; zowel beginners als gevorderde studenten kunnen op hun eigen niveau deelnemen aan trainingen vanaf 18 jaar.

Ervaringen

Hoe ziet de taekwondo les eruit?

In 60 minuten durende trainingssessie train je in je eentje en samen met elkaar. Je wordt begeleid door een ervaren docent(e). Hij/zij leidt de training op speciale taekwondo commando. De training wordt in stilte uitgevoerd, behalve op momenten dat je harde kreten, ‘kjap’, maakt vanuit je onderbuik. In het begin is het wennen om te schreeuwen. Je zult gaanderweg merken dat het je een heerlijk gevoel geeft om bij elke beweging ‘kjap’ geluid te maken; het is een ontlading van je inspanning. Op gegeven moment kun je er niet zonder!

Inhoud van de les

Beleef het zelf!

Vraag een proefles aan en train een les met ons mee.
Zo kun je de sfeer helemaal zelf proeven. We hopen je graag een keertje te zien.