Almere Tussen de Vaarten, Hwarang Mudowon, Andy Warholstraat 23, 1328 LA Almere (036-5340734 / 06-33772117)

Roel van Alphen

Roel van Alphen

Wat drijft jou als je traint?

Inmiddels train ik ruim 22 jaar bij Grootmeester. Ik ben via mijn dochters in contact gekomen met grootmeester. Zij hebben ook vroeger getraind bij hem. Ik ben zelf ook gaan trainen. Als ik het voor mezelf spreek train ik niet alleen om fit en sterk te blijven. Ik sta achter de visies van grootmeester. De manier waarop we trainen vind ik fijn: trainen met volledige aandacht en volharding. 

Wat drijft je als je lesgeeft?

Ik merk dat ik me steeds beter voelde na een training; ik voelde me fit, voldaan en een blij mens. De stijl van Grootmeester, waarbij je traint met volledige toewijding en volharding, wilde ik ook overbrengen aan jonge mensen. Nu leid ik een groep in Almere Haven. En ik vind het geweldig.

Over Roel van Alphen

Geeft les inAlmere-Haven (Bosgouw)
Gradatie5e Dan
Traint sinds2000
Training in Korea2004, 2008, 2017
BeroepOndernemer taxibedrijf, Klusbedrijf