Almere Tussen de Vaarten, Hwarang Mudowon, Andy Warholstraat 23, 1328 LA Almere (036-5340734 / 06-33772117)

Start dit jaar fit en sterk 2024

De eerste stap....

“De training heeft mij vooral zelfvertrouwen gegeven. Ik was in het begin stilletjes. Mijn kreten waren nog zacht. Ik praat ook duidelijker en harder nu.” Hunter Poelmans (18 jaar), die in 2019 mee was gegaan met ons team naar Korea voor trainingen, heeft de afgelopen zondag 27 november haar 3e Dan examen behaald. 

“Het leukst aan trainingen vind ik het leren van technieken en ze eigen te maken. Ik train twee keer in de week. Dit staat vast in mijn agenda. Ik probeer andere activiteiten om de trainingen heen te plannen. Tot nog toe gaat het goed!” Sara Qurishi (17 jaar) heeft de afgelopen zondag 27 november haar 1e Dan examen behaald. 

“Na mijn heupoperatie en revalidatie van een half jaar heb ik de training herpakt. Ik heb geleerd om te trainen met mijn geduld. “Als je weinig met je benen kunt, kijk dan naar andere opties die je wel kan. Ik ben langzaam gaan opbouwen. Intussen heb ik mijn armtechnieken kunnen verfijnen en kunnen versterken. Nu kan ik bijna alles. Die ervaring van vallen en opstaan heeft mij sterk gemaakt, aldus Rene van Zwam (47 jaar) 

Hunter, Sara en René begonnen allen met het nemen van een proefles. Inmiddels zijn we al 5 jaar verder. Investeer in je gezondheid en in je weerbaarheid. 

kom in actie door kennis te maken met onze lessen. 

NIEUWS & Blog