Almere Tussen de Vaarten, Hwarang Mudowon, Andy Warholstraat 23, 1328 LA Almere (036-5340734 / 06-33772117)

Start dit jaar fit en sterk 2024

Lerarenteam (w.H.T.A. Taekwondo) reist door heel Zuid-Korea in zomer 2023

07:00 uur training, 09:00 uur ochtendtraining en 15:00 uur middagtraining  was onze dagelijkse routine. uiteraard mocht het heerlijke Koreaanse eten niet ontbreken bij de reis.

Vier jaar na het laatste bezoek van ons team in Zuid-Korea bezoekt ons team weer Korea in de heetste maand van de zomer. Ons team bestaande uit een viertal leraren, Bo Ra sabum, Bart kyosa, René kyosa en Linda kyosa bezoeken onder leiding van Grootmeester Kim Korea. We hebben voor twee weken diverse Koreaanse vechtkunsten mogen ervaren. Verder hebben we meer dan 4 uur per dag getraind om onze taekwondo- technieken te verbeteren.

Hieronder een korte fotoverslag van de reis.

Alle oefeningen op het podium (Zomer 2023)

“De trainer die les gaf, straalde een enorme energie uit. Op krachtige wijze gaf hij gedisciplineerd les in de eerste basistechnieken die leken op de eerste 4 Hangbonkyrogi technieken van taekwondo.

Het was een bijzondere, interessante les en het gaf een duidelijk beeld dat dit meer een martial art voor de oorlog is dan een sport”

– Van Linda kyosa

Sunmudo training in Seoul 

Cursus Koreaanse kaligrafie

“Na een tijdje kwamen we aan bij het Korean Fine Arts museum van de tante en oom van Kuensabumnim Kim”. – van Linda kyosa

Ontmoeting met team WoMAU_im Chungju & Anyoung!

Korean chicken mag uiteraard niet ontbreken

(als midnight snack)

Tripje Kyoungju

Tempel bulguksa in Kyoungju

“Na het laatste nachtje slapen in Korea nog even de laatste keer het uitzicht uit het kamerraam in de ochtend op de foto genomen. Daarna werd het zingen in de taxi naar het vliegveld in Incheon en tijdens de vlucht terug naar Nederland konden we nagenieten van ons prachtige avontuur en waren we erg blij en dankbaar dat Kuensabumnim dit mogelijk had gemaakt en Bo-Ra sabum ons zo fijn begeleidde.

Gamsahamnida voor deze bijzonder prachtige, mooie en enerverende reis!”

– van Linda kyosa

NIEUWS & Blog