Almere Tussen de Vaarten, Hwarang Mudowon, Andy Warholstraat 23, 1328 LA Almere (036-5340734 / 06-33772117)

Start dit jaar fit en sterk 2024

ZATERDAG 24 februari 2024  I 1 en 2 DAN EXAMEN  

Maxim (14), Britt en Danny hebben hun 1e en 2e Dan Taekwondo examen afgelegd. Alle drie zijn geslaagd. Over het examen zegt Maxim als volgt: “Ik ben op taekwondo gegaan, omdat ik beter wil leren te verdedigen. Ik wil werken aan mijn balans en kracht, zodat ik sneller en behendiger wordt. Britt (29) zegt dat haar favoriet onderdeel poomsae (stijllopen) is. Ze zegt: “Tijdens het lopen van poomsae voel ik me rustig. Hierdoor kan ik beter focussen en let ik niet zo zeer op mijn omgeving. Dat vind ik gaaf.” Danny  (20)  had in 2017 inmiddels zijn 1e Dan behaald. Na een pauze van 6 jaar herpakte hij de training. Zijn favoriet onderdeel is taekwondo sparren en Koreaans kick boksen (Kyoktugi). Het was mooi om hun goei te mogen zien tijdens het taekwondo examen. Iedereen van harte gefeliciteerd!

                                                                                                          

Maxim (1Dan)
Britt (1 Dan)
Danny (2 Dan)

NIEUWS & Blog